SEOPLATSEN | COROMATIC ledigt jobb servicetekniker kyla kyltekniker kylmontör styr- reglertekniker Malmö
COROMATIC
ledigt
jobb
servicetekniker
kyla
kyltekniker
kylmontör
styr-
reglertekniker
Malmö

Coromatic AB

logo

Coromatic AB har ett ledigt jobb som servicetekniker kyla i Malmö. Du är självgående kyltekniker, kylmontör, styr- reglertekniker.

Servicetekniker kyla till Coromatic i Malmö. Är service, driftsättning och optimering av kylanläggningar det roligaste i ditt jobb? Får datahallar som arbetsplats dig att le lite bredare? Vill du jobba i ett starkt team som ställer upp för varandra och har kul ihop? Om rollen I kylteamet är vår uppgift att serva, underhålla och fel-avhjälpa våra kunders system. Fokus ligger på underhållsservice och gillar du att arbeta med felsökning, tolka värden och optimera våra kunders kylanläggningar kommer du att trivas här. Frihet under ansvar är våran filosofi. Vi i kyl-teamet är ett starkt team med mycket engagemang som ställer upp för varandra. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och tycker om att ha kul på jobbet. För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. I rollen ingår även: Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter Uppföljning och återrapportering Planering av eget arbete Utföra tekniska serviceuppdrag Vem är du? För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig: Gymnasieutbildning alt. KY-utbildning inom kyla Kylcertifikat kat 1 God erfarenhet av att arbeta med kylservice Goda kunskaper inom kyla, värme och styr Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter Svenska och engelska i tal och skrift B-körkort Grundläggande datorkunskap På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling, och vi kommer att se till att du får alla nödvändiga certifikat och vidareutbildning som behövs. Du behöver ha intresse och engagemang för kylteknik, resten fixar vi!  Vi letar efter dig som arbetar strukturerat och målinriktat, och som gillar att jobba tillsammans med kunder och kollegor.

 Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan i formuläret nedan (inget CV behövs), eller ring rekryterande chef Anders Lantz på 070 7922992.  Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande.

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. Coromatic har mer än 600 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som kyltekniker hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Leverantörens presentation