SEOPLATSEN | FINNVEDENS LASTVAGNAR ledigt jobb lastbilsmekaniker tungmekaniker bussmekaniker skadetekniker Ängelholm
FINNVEDENS
LASTVAGNAR
ledigt
jobb
lastbilsmekaniker
tungmekaniker
bussmekaniker
skadetekniker
Ängelholm

Finnvedens Lastvagnar AB

logo

Finnvedens Lastvagnar AB har ett ledigt jobb som skadetekniker i Ängelholm. Du arbetar idag som lastbilsmekaniker, tungmekaniker, bussmekaniker.

Skadetekniker Ängelholm. Nu utökar vi vårt team med en skadetekniker på vår anläggning i Ängelholm För att trivas i rollen behöver du vara en person med en serviceinriktad approach till mekanikeryrket, du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Om du dessutom har en fallenhet för installation och felsökning i tekniska system är det meriterande, men inget absolut krav. Om tjänsten Som skadetekniker får du ett varierande arbete där du utför alla typer av skadereparationer för att återställa kundens lastbil till ursprungsskick. I denna roll arbetar du med allt från hyttbyten, demontering och montering av detaljer, till större strukturskador och riktning av ramar till mindre lackskador så kompetens att rikta och svetsa krävs för tjänsten. Hos oss får du möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker som gör allt och lite till för våra kunder. Du blir en del av vår skadeavdelning och bidrar med din kompetens och positiv energi till vardagens alla situationer och vi rustar dig kontinuerligt med den utbildning och kompetens du behöver för framtidens fordon och tekniker.

För mer information om tjänsten, kontakta Servicechef Shahin Khajebahri tfn: 076-534 98 83. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Länk till ansökan
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 16 miljarder kronor och har ca 1 300 anställda.

Leverantörens presentation