SEOPLATSEN | ASSEMBLIN lediga jobb säkerhetstekniker servicetekniker installatör passagesystem larm CCTV brand säkerhet Göteborg Västra Götaland
ASSEMBLIN
lediga
jobb
säkerhetstekniker
servicetekniker
installatör
passagesystem
larm
CCTV
brand
säkerhet
Göteborg
Västra
Götaland

Assemblin EL

logo

Assemblin EL har lediga jobb som säkerhetstekniker i Göteborg, Västra Götaland. Du är servicetekniker, installatör inom passagesystem, larm, CCTV, brand, säkerhet.

Säkerhetstekniker till Assemblin El i Göteborg. Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor då är Assemblin rätt väg framåt för dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet! Kolla gärna in mer om vårt arbete med säkerhet här Assemblin har tecknat flertalet större avtal med inriktning säkerhet och söker nu fler säkerhetstekniker. Arbetet innebär programmering, service/installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar.

Varmt välkommen med frågor till: Ronny Kramer Avdelningschef Säkerhet ronny.kramer@assemblin.se. Tel: 010-472 32 37, 070-828 35 51. Rekrytering sker löpande så skicka in ansökan snarast, tack.

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Leverantörens presentation