SEOPLATSEN | IRCON DRYING lediga jobb automationsingenjör automationstekniker civilingenjör automation Vårgårda Ljungskile
IRCON
DRYING
lediga
jobb
automationsingenjör
automationstekniker
civilingenjör
automation
Vårgårda
Ljungskile

Ircon Drying Systems AB

logo

Ircon Drying Systems AB har lediga jobb som automationsingenjör i Trollhättan: Du är automationstekniker, civilingenjör automation som kan pendla ifrån Vårgårda, Ljungskile.

Automationsingenjör till Ircon- Solaronics // Trollhättan Vill du bidra med dina kunskaper inom teknik i ett litet team med hela världen som marknad? Se hit! Drömmer du om stora utvecklingskliv på kort tid? Då tror vi att denna tjänst kan vara något för dig! Som automationsingenjör på Ircon kommer du att ansvara för utvecklingen och programmeringen av våra utrustningar för att se till att alla funktioner finns på plats och att maskineriet rullar på som det ska. I nära samarbete med våra konstruktörer, mekaniker och projektledare, utvecklar du våra kund­samarbeten framåt, utför tester och driver installationer av våra utrustningar på plats hos slutkund. Eftersom många av våra anläggningar säljes på export, kan det innebära resor i samband med utveckling, möten och försäljning.

Frågor besvaras av: VD Jan Ove Östensen (0520-402316, janove.ostensen@ircon-solaronics.com, eller teknikchef Fredrik Liljesäter (0520-402313, fredrik.liljesater@ircon-solaronics.com). Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval, skicka ansökan till: rekrytering@ircon-solaronics.com, märk mailkorrespondens med ”Automationsingenjör”.

Välkommen till en internationell koncern och Europas marknadsledare i branschen! Ägda av Argynnis Group och med hela världen som vår marknad, utvecklar och tillverkar vi elektriska IR-torkar till pappers- och livsmedelsindustrin och industriella mikrovågsugnar för livsmedelsindustrin. Utöver det utvecklar och säljer vi även solterapisystem till äldrevården, hotell och konferensanläggningar. Hos oss väntar ett trevligt gäng på 17 kollegor i vårt lilla men expansiva företag, nybyggda kontorslokaler i Trollhättan, härliga AW:s, flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag. Vill du bli en av oss?

Leverantörens presentation