SEOPLATSEN | ASSEMBLIN lediga jobb VS-montör VVS-montör servicemontör VS VVS rörmokare Linköping Norrköping
ASSEMBLIN
lediga
jobb
VS-montör
VVS-montör
servicemontör
VS
VVS
rörmokare
Linköping
Norrköping

Assemblin VS Norrköping

logo

Assemblin VS har lediga jobb som VS-montör i Linköping Norrköping. Du är erfaren VVS-montör, servicemontör VS, VVS, rörmokare.

VS Montör till Assemblin VS i Linköping/Norrköping. Assemblin VS är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom entreprenad. Som VS-montör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Linköping. Som montör rapporterar du till en projektledare eller filialchef. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Varmt välkommen med frågor till: Leif Olofsson Filialchef 0104751775 0739107228

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare.

Leverantörens presentation