SEOPLATSEN | GRANITOR ELECTRO lediga jobb säkerhetstekniker låstekniker servicetekniker installatör CCTV larm brand passage Lysekil Uddevalla
GRANITOR
ELECTRO
lediga
jobb
säkerhetstekniker
låstekniker
servicetekniker
installatör
CCTV
larm
brand
passage
Lysekil
Uddevalla

Granitor Electro AB

logo

Granitor Electro AB har ett lediga jobb som Säkerhetstekniker i Lysekil. Du har erfarenhet som låstekniker, servicetekniker, installatör CCTV, larm, brand, passagesystem. Du kan pendla ifrån Uddevalla.

Lysekil söker säkerhetstekniker Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kamerabevakning? Vill du ha ett flexibelt och självständigt jobb med möjlighet att utvecklas? Hos oss får du chansen till just det.

Varmt välkommen med frågor och ansökan till: Nicklas Andersson +46 10 470 73 86. nicklas.andersson@granitor.se. Rekrytering sker löpande.

ANSÖK HÄR PÅ GRANITORS HEMSIDA

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Leverantörens presentation