SEOPLATSEN | GRANITOR lediga jobb serviceelektriker entreprenadelektriker installationselektriker ECY-elektriker Sotenäs Munkedal
GRANITOR
lediga
jobb
serviceelektriker
entreprenadelektriker
installationselektriker
ECY-elektriker
Sotenäs
Munkedal

Granitor Electro AB

logo

Granitor Electro har ett lediga jobb som Serviceelektriker i Lysekil. Du är erfaren Entreprenadelektriker, Installationselektriker som kan pendla ifrån Sotenäs, Munkedal.

Serviceelektriker till Lysekil. Är du elektriker och går i tankarna att ta nästa steg? Vill du växa och utvecklas på ett familjärt bolag där du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad inom elektrifiering och klimatsmarta lösningar? Då kan du vara vår nästa kollega!

Varmt välkommen med frågor och ansökan till: Nicklas Andersson +46 10 470 73 86. nicklas.andersson@granitor.se. Rekrytering sker löpande.

ANSÖK HÄR PÅ GRANITORS HEMSIDA

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Leverantörens presentation