SEOPLATSEN | ATI’s El och Energiteknik pris offert projektering lastbalansering elbilsladdning laddbox laddstolpe solcellsanläggning batterilagring Stockholm Stockholms län
ATI’s
El
och
Energiteknik
pris
offert
projektering
lastbalansering
elbilsladdning
laddbox
laddstolpe
solcellsanläggning
batterilagring
Stockholm
Stockholms
län

ATI’s El och Energiteknik AB

logo

ATI’s El och Energiteknik AB hjälper dig med pris, offert, projektering för lastbalansering, elbilsladdning, laddbox, laddstolpe, solcellsanläggning, batterilagring, DC laddare i Stockholm och hela Stockholms län.

Elbilsförsäljningen ökar och behovet av laddning följer givetvis med. ATi’s erbjuder flera olika typer av lösningar på laddboxinstallationer beroende på budget och behov. Alla laddstationer vi erbjuder laddar din bil enkelt och smidigt. Vissa laddstationer har också funktioner som gör att du kan styra din laddning till att ladda då elen är som billigast eller då annan elförbrukning inte används.

Varmt välkommen att kontakta: ATI’S EL & ENERGITEKNIK AB STENSÄTRAVÄGEN 4, 127 39 SKÄRHOLMEN Tel:08 - 549 00 225 INFO@ATIS.SE

ATI’s El & Energiteknik AB grundades 1996. Vi är idag ett 40-tal medarbetare (projektledare, installatörer och servicemontörer). Sedan november 2022 är vi en del av Comfortgruppen AB. Detta gör oss till en multidisciplinär aktör som finns representerad i hela Sverige inom El, Styr, Vent, Rör. Med våra systerbolag är vi idag över 100 elinstallatörer i Stockholm. Vi vänder oss bland annat till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer samt statliga och kommunala bolag m.m.. Vi utför projekt inom hela Sverige med fokus på Storstockholm. Vi arbetar med alla typer av entreprenadformer. Med snart 30 år i branschen så har vi en gedigen yrkeskunskap. Vi strävar efter att ha en långsiktig kundrelation med våra beställare. Eftersom teknikutvecklingen går snabbt framåt, deltar våra medarbetare regelbundet i branschutbildningar för att vi ska kunna erbjuda de senaste och mest effektiva lösningarna för våra kunder.

Leverantörens presentation