SEOPLATSEN | ATIS EL lediga jobb ledande montör el serviceelektriker installationselektriker Huddinge Stockholms län
ATIS
EL
lediga
jobb
ledande
montör
el
serviceelektriker
installationselektriker
Huddinge
Stockholms
län

ATI’s El och Energiteknik AB

logo

ATI’s El och Energiteknik har lediga jobb som ledande montör el, serviceelektriker, installationselektriker i Skärholmen. Du kan pendla ifrån Huddinge, Stockholms län.

Just nu söker vi dig som är elektriker, serviceelektriker eller ledande montör. Vi söker dig som gillar att jobba i ett glatt och socialt gäng. Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till vidareutveckling. Vi satsar mycket på att vår personal ska trivas och utvecklas. För att vi inte bara ska känna varandra via arbetet åker vi iväg på resor, julbord och andra event. Körkort är inget krav men en fördel. Lön med mera enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med frågor till: Andrei Muresan -VD. 070 - 493 00 77. Ansökan skickas till: info@atis.se. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan snarast, tack.

ATI’s El & Energiteknik AB grundades 1996. Vi är idag ett 40-tal medarbetare (projektledare, installatörer och servicemontörer). Sedan november 2022 är vi en del av Comfortgruppen AB. Detta gör oss till en multidisciplinär aktör som finns representerad i hela Sverige inom El, Styr, Vent, Rör. Med våra systerbolag är vi idag över 100 elinstallatörer i Stockholm.

Leverantörens presentation