SEOPLATSEN | ASSEMBLIN ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker ECY-elektriker entreprenadelektriker Sälen Malung Stöten
ASSEMBLIN
ledigt
jobb
serviceelektriker
installationselektriker
ECY-elektriker
entreprenadelektriker
Sälen
Malung
Stöten

Assemblin EL Dalarna

logo

ASSEMBLIN EL har ett ledigt jobb som serviceelektriker, installationselektriker, entreprenadelektriker i Sälen. Du kan pendla ifrån Malung, Stöten.

Vill du spela i vårt A-team? Assemblin expanderar och efterfrågan på våra servicetjänster ökar. Vi söker nu ytterligare Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Mora. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom har vi kul på jobbet!

Varmt välkommen att kontakta Filialchef Fredrik Lindberg på telefonnummer 010 472 40 15 eller via e-post Fredrik.Lindberg@assemblin.se. Rekrytering sker löpande.

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Leverantörens presentation